Fina lyan

Björksnäs linneskåp

Det här skåpet, vilken grej haha.

Fick för mig i torsdags att jag ville ha ett skåp istället för byrån vi hade. Den vi hade svalde en massa och var superbra, men ville ha något annat bara. Hade fått byrån av mamma och jag trodde att det var en ”Hemnes” från IKEA, så jag la ut den för 1300 kr. Dock var det en en annan modell som kostade 1500 kr ny. Men den blev såld dagen efter för 1300 kr. Haha, ibland har man flyt.

Men innan jag sålde den så letade jag efter något skåp och hittade såklart något som utgått på IKEA, alltid samma visa för mig, haha. Finkammade blocket och alla köp och sälg, hittade ett i Kristianstad som var ouppackat för 1500 kr (nypris 2000 kr) fick säljaren att köra det till mig för 200 kr. Så himla snällt! Hade verkligen flyt 😉  Bara Marcus som fick jobba hårt med montera ner den gamla och upp med den nya. Han älskar mina infall här hemma…

 

Men visst blev det bra!??! Ska bara köpa lite fler korgar så man inte ser kaoset inne i skåpet. Älskar färgerna och harmonin det ger.Hade velat ha en fin fåtölj här också, får se om jag hittar något passande. Börjar komma åt känslan här inne som jag var ute efter. Varm och harmonisk.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats