Fina lyan

BUDDY AND HOPE

Inlägg i samarbete med Lekmer

 

Aaron har numera en haklapps-garderob, haha.

Alltså, HUR fina är dem inte?! Älskar dem. Jag är helt såld på denna färgskalan som ni kanske märker. Dem där med armar är ju super nu när han vill börja kladda själv med maten. Suveräna!

Produkterna jag visar här hittar man på Lekmer och kommer från märket Buddy and Hope som är heeelt nytt! Alltså, allt är så spot on! Produkter som känns rätt både i design och färgval just nu. Kika in hela sortimentet, finns mycket mer än det jag visar.

 

Jag har dessutom en unik rabattkod till er som även gäller på dem röda priserna som produkter har just nu (söndag) vet inte hur länge dem har det så passa på innan dem är på ordinarie igen!

 

Kod: LIWBUDDY15

 

 

Ja, ni ser ju… Aaron älskar dem lika mycket som mamma 😉

 

Haklapparna säljs i 2 pack och med rabatten och min kod blir det 102 kr eller 170 kr!

HÄR hittar ni haklappar med armar och HÄR utan.

 

 

 

Den här myspölen, vi borde ha filmat när vi tog fram den och Aaron direkt kröp fram till den och klättrade. La sig på sidan och bara smilade, awww…. han blev sååå glad och började kasta sig i den och rulla runt. Som en liten hund haha. Sen när vi satte upp sänghimlen ovanför så blev det sååå mysigt, alla tre kidsen har myst och läst böcker för Aaron och han älskar det!

 

Färgerna tillsammans, grå sänghimmel, grön myspöl och den senapsgula filten blir en så himla fin kombo. En fröjd för ögat!

Myspöl ( 1020 kr) – HÄR

Filt  ( 136 kr ) – HÄR 

Sänghimmel ( 612 kr ) – HÄR

 

 

Hittade även dessa underbara och så användbara barnvagnskrokar, matchar så himla fint till min vagn 🙂 Och filten, ja ni ser ju!

 

Barnvagnskrokar HÄR ( 102 kr )

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats