Fina lyan

COLIN 6 ÅR

 

Igår morse tassade vi upp efter att Colin signalerat att han var vaken (6.00)…. så vi gjorde i ordning den vanliga födelsedagsbrickan och tog med ett paket upp, fotbollsmålet fick vänta där nere. Ni kan tro att han var förväntansfull när vi kom in och började sjunga. Älskar dessa stunder och kommer alltid bära med mig dem, det är ju sånt man kommer ihåg som liten också. Viktiga traditioner.

 

 

Tidigare år har vi alltid kört barnkalas samma dag och senare på kvällen vuxenkalas, men i år så blev det bara vuxenkalas på födelsedagen och nästa helg blir det barnkalas. Dock har vi bokat in kalaset på en djurpark, jag älskar att fixa kalas men i år så fanns helt enkelt inte orken till det. Det blir bra ändå!

 

 

Jag ville ta ett syskonfoto på alla barnen när dem var hela och rena i sina nya Ralph Lauren kläder, men näää… haha, det blev inte bättre än så här. Colin var inte alls sugen på att vara med, han ville hellre bygga lego.

 

 

En tårta ville han såklart ha, och efter lite googlade hittade han den här ormtårtan så den fick det bli. Enkel med rulltårta och grädde och en massa godis. Gott! Till kvällen grillade vi pizza, Marcus har en pizzasten och det blir sååå goda pizzor på den!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats