Fina lyan

COLIN-DAG

 

HÖSTLOV!

Jag började dagen med en ”second opinion” hos en hudläkare, ska berätta mer om det sen. Hade barnvakt under tiden av mamma, som Elise ville stanna hos… så jag hade egentid med killarna hela dagen sen. Välbehövligt för 6-åringen… ni med 6-åringar som har kommit in i ”lilla tonåren” vet vad jag pratar om. Han har fått full uppmärksamhet och dagen har varit helt underbar. Vi åkte på pumpajakt, vi fick leta i två butiker innan vi hittade en som han var nöjd med. Jag hittade en vit, så jag blev också nöjd. Sen ritade han och jag skar ut… teamwork.

Colin fick sedan laga maten till oss, spaghetti med köttfärssås. Det var första gången han fick laga hela middagen ”själv”, och som han växte! Oooh vad han var stolt. Det ska vi fortsätta med. Han var så himla stolt.

Sen tog vi en kvällstur på Väla, köpte vinterkläder till honom. Spännande att vara ute i affärer sen och för att sedan ta en glass innan  läggdags, på en måndag! En himla fin dag tillsammans med min förstfödda, viktigt att inte glömma bort att ge egentid ibland. Jag nattade honom dessutom. Det gör vi aldrig annars, dem somnar fint. Men idag läste vi en lång bok och bara mös tills han somnade. ♥

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats