Fina lyan

Colins nya rum

 

Tada! Colins rum har också fått färg på väggarna, nu har vi färgsatt alla sovrum här uppe. Det enda rummet som inte fått annan färg på väggarna eller tapet är egentligen kök/vardasrum och hall. Men allt det sitter ju ihop… får se hur länge de väggarna klarar sig, haha.

Colin är väldigt nöjd och tycker att det blev mysigt! Kan bara hålla med! Är på jakt efter en matta till honom också, funderar på en rund, grå matta kanske… På väggen ni inte ser på bilderna har han bara en bokhylla med alla hans prylar och en byrå.. En tv på väggen har han också fått, och när han fyller år så kommer vi troligtvis ge honom ett eget xbox. Vi får se, vill ha lite koll på hans spelade men ändå så vill vi ge honom space.- Har haft spel och TV i lekrummet, men det är inte så kul att sitta där med kompisar när Aaron springer där och serverar leksakskaffe 😉

 

Colin fick också en ny sänglampa när vi köpte våra, en enkel vit från Mio den också.

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Antonia

    Våran snart 7åring har också tv och xbox i sitt rum. Jag tycker de funkar bra. Vi tar bara dosorna när de blir för mycket eller så att han inte ska spela på morgonen tex.

stats