Fina lyan

DAGENS OUTFIT!

Gokväll! Hade ni en bra helg hemma i stugorna? Antar att de flesta höll sig hemma. Bor ju nära Väla som är ett stort köpcentrum, och där var väldigt lite bilar i helgen mot vad det brukar vara. Så vi alla tar nog det här som händer på stort allvar.

Vi hade flera saker inbokat i helgen med allt blev avbokat faktiskt .Så ikväll får jag tipsa om lite kläder, det var ju ett tag sen och det vet jag att ni uppskattar.

Har ett par nya skinnimitations-leggings, SÅ sköna! Detta är alltså leggings, utan fickor. Lite lätt fodrade dessutom och låter inte så som vissa gör när man rör sig. HÖG midja, se nästa bild, mycket skönt när den håller in magen, speciellt på mig som har delade magmuskler. Dessa kommer från Anyday, som ligger i Ängelholm men dem har en nätbutik också, viktigt att stödja dessa små butiker i dessa tider nu. HÄR hittar ni byxorna, riktigt bra pris dessutom. Jag har storlek S.

 

 

 

 

 

 

Nyklippt är jag också, Jennie har trollat som vanligt. Inget löshår, bara mitt eget och det är såå skönt men lite naket.

 

 

 

Reafynd från Lindex, tröja och väska!

 

 

Sist, men inte minst. Sandaler som jag bara inte kunde låta bli. Tänk om de tar slut?!  Leosandaler med rosett. Alltså, SÅ fina! Kommer också från Anyday. Ni hittar dem HÄR

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats