Fina lyan

DIY – sängbord

 

Här ser ni våra (eller ett av dem) DIY-sängbord!

En chansning som blev hur bra som helst. vi tog en hylla som heter Eket från IKEA vi hade hemma, och sågade i två likadana bitar. Den sågade kanten la vi sedan kantband på som man kan köpa på bl. a. Biltema för några få kronor. Men värmer fast det med strykjärnet, superenkelt!

 

Lagom plats för mobil, vattenglas etc. Vi ska även sätta upp ett par lampor, vill ha så liten som möjligt, i svart. Har inte letat så mycket om jag ska erkänna, men det ska i alla fall upp på väggen tänkte jag.

 

 

En ny matta har vi också, köpte jag på mellandagsrean på Mio faktiskt. Den går tyvärr inte hela vägen under sängen, men tänkte kanske köpa en till likadan och ha på andra sidan också. Det blev lite mysigare med mattan men känner fortfarande att det behövs mer för att få det ombonad och härligt här inne. Tror helt enkelt att väggen behöver färg!

 

 

Här har jag och Elise hängt en del idag, jag är förkyld och helt sänkt emellanåt. Tur att jag är ledig hela veckan, vi tänkte åka skridskor imorgon och lämna Aaron hos mamma. Får hoppas att jag inte har feber imorgon också..

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats