Fina lyan

Dold trallskruv

Betalt samarbete med Verktygshandlarn

 

Vi är så nöjda över att vi byggde ut det befintliga trädäcket till dubbelt så stort. Så pass nöjda att vi ska bygga lite till faktiskt, men funderar på hur mycket och hur vi ska låta staketet gå. Om det ska vara utan staket, högt staket, eller kanske halvt staket. Funderar också på om man ska ”bygga in” oss lite med staketet om det blir så att vi tar halvhögt. Så kan man ha det lite mer ombonat. Vi har ju en häck mellan grannarna, en avenbok-häck, och det vet vi från förra huset att den kan bli riktigt hög och tjock, Tar väl ett par bara. Älskar verkligen att gå ut på trädäcket när det är sommar, det är så skönt att gå barfota på det, mjukt och varmt. Det blir som ett extra rum. Det jag stör mig på dock är skruvhuvudena, hade jag inte sett att man kan ha dolda tallskruvar så hade jag nog inte tänkt på det. Men vi ska såklart försöka ha det på nästa trallbygge (nästa hus) ser kanske dumt ut att fortsätta trädäcket med osynliga nu när vi inte har det på hela trädäcket?

 

Sjukt smart grej ändå. Blir inte bara snyggare, det blir ju skönare när man går barfota också. Helst inga skarvar heller såklart. vilket vi undvek på vår utbyggnad. Gör stor skillnad! Jag är ingen expert men kan tänka mig satt det kanske håller bättre för sprickor och liknande när den sitter så på sidan.

Dolda trallskruvar behöver man lite extra verktyg till, ett monteringsverktyg och specialbits, men det är ju en ett engångsköp. Finns två system, Essve hds och Camo trallskruv.

 

 

Har ni testat dessa skruvar? Marcus som älskar verktyg och prylar älskar såklart min idé! 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats