Fina lyan

Elise´s rum

I samarbete med Tapethandeln

 

SÅ nöjd med Elise rum! Tapetserade ju för några dagar sedan i hennes rum med tapeten Ava från Tapethandeln.se

Satte den som ni ser bara i ”gattet” där sängen står och det blev så mysigt och ombonat. Hela familjen blev så överraskade över hur stor förändringen blev av bara lite tapeter. Nä, är verkligen så nöjd med hennes rum nu, fattas bara en matta och jag vet inte riktigt vad jag letar efter till hennes rum .Men det kommer jag nog snart. på. Som sagt var det mycket enklare än vad jag trodde att tapetsera, tog knappt 2 timmar och ger helt klart en annan känsla än att ha målat.

Just den här tapeten är Tapethandeln.se storsäljare och jag tittade på flera produktbilder innan jag bestämde mig, den ser nämligen olika ut i olika miljöer. Super med inspobilder, framför allt på deras Instagram. Glöm inte att följa så ni inte missar något bra erbjudande! Såg deras fina erbjudande idag i deras julkalender förresten (och kommande) och ska ni beställa tapeter bör ni inte missa den 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats