Fina lyan

Elodie Details – tips!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Babyland och Lindex

Vab idag. Febern ökade under hela dagen och nu på kvällen var han ganska så sänkt med över 39 grader. Mer fart under dagen och han har gått runt med sin nya ryggsäck på ryggen mestadels, packat den med bilar och sagt hejdå till mig… haha. Så himla gulligt. Då frågar jag om han ska gå och jobba och då nickar han med huvudet, vinkar och säger ”hejjrå”.

Ryggsäcken är i samma design som hans åkpåse från Elode Details, såklart. Finns till superpris på Babyland, t o m som ordinarie, annars går ju dessa väskor för 500 kr på ordinarie. Fri frakt dessutom, till dörren…. älskar den tjänsten! Ni hittar ryggsäcken HÄR.

När vi ändå är inne på babyland och priserna, så är det mycket på bra pris och rea på det. T ex åkpåsar från Elodie för 674 kr, alltså årets nyheter… eller 2018, men ni fattar. (Kod: Januarideals ger 10% extra rabatt)

20% på alla skor…. ja, kika in själva, finns massor av fynd! T ex dessa från Superfit för 350 pix, eller Hummel för 180 pix… Åh, minns ni dessa som Aaron hade?!

 

 

Ser ni att spegeln numera hänger på väggen?! Eller står, på en list. Blev bäst så. Tungt åbäke alltså, men blev helt klart bättre på väggen. Så nöjd!

 

Aaron kläder kommer förresten från Lindex och är ett reafynd, älskar matchande set!

Precis som hans andra nya, det HÄR.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats