Fina lyan

ETT PAR MÅSTEN

 

Varför tar allt slut samtidigt i badrumsskåpet?

Torrschampo är ett måste, även om den är näästan slut i flera dagar så köper jag inte ett nytt förrän den verkligen är slut, samma gäller med typ allt i sminkväg. Kramar verkligen alltid ur det sista, haha. Testade det här torrschampot från LCC, dem sålde ut allt då det kommer en ny design. 40 kr gav jag, trodde dock att den skulle vara större, haha 😉

Foundation behövde jag också, jag återkommer alltid till den här i mousse-form. Ny förpackning såg jag nu, den är så lätt på hyn tycker jag och använder en kabukiborste för att fördela den i ansiktet. Känns inte ens att man har den på. Billig och bra!

 

Nya naglar har jag också, eller naglar… det var längesen och känns lite annorlunda. Men vänjer mig på en dag 🙂

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Katta

    Fina naglar men dina nagelband ser röda ut på vissa ställen, precis som om de filat lite väl hårt 🙁

stats