Fina lyan

FALKENBERG STRANDBADEN

 

Idag åkte jag och Marcus till Falkenberg Standbad för att hänga över dagen, och som vi har sett fram emot den här dagen. Några timmar utan kids, bara han och jag <3 Stressa ner och njuta.

 

 

Miljön är fantastisk och helt i vår smak, inte en massa konstiga ritualer utan helt vanliga, sköna, varma pooler. Vi hängde mest i loungen, där hade vi en dubbelsäng som vi fick mat och dryck serverat till. Vi badade även ute i deras champagnepool och det var riktigt skönt när det var kallt i luften, runt lunchtid och tidig eftermiddag var det väldigt lugn och få besökare i spa:et, runt 15 så kom det lite fler och poolen fylldes lite mer.

 

 

Drinkarna är riktigt fina och goda!!

 

 

Så skönt att bara vara, få lite distans. Några timmar är allt man behöver så är man på banan igen. Jag känner mig pigg och mjuk i kroppen nu när vi är hemma.   Det här gör vi om!

 

 

Nu ska Marcus fixa middag, lagom till ”Så mycket bättre”, de stora kidsen stannade hos farmor och mormor, så vi har bara Aaron hemma. Ser fram emot en lugn morgon för att sedan ladda upp för en ny vecka med kidsen <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats