Fina lyan

FÖRSKOLA + FÖRÄLDRALEDIG?

 

Jag har gjort mitt första försök till en surdeg, spännande va? 😉

Jag börjar komma in i lugnet nu, stressen har lagt sig lite som jag knappt visste att jag hade. Men när är lugnare märker jag av skillnaden. Både fysiskt och psykiskt. Jag blir inte stressad av att inte kunna somna på kvällen eller natten, för jag vet att jag kan ta igen mig dagen efter. Sammandragningarna har minskat men märker att det sätter igång ju mer jag rör mig eller är ute och går.

 

Jag har barnen några timmar om dagen på förskolan, vilket jag kommer att ha tills vi närmar oss förlossningen och semester. När bebis är född kommer vi självklart att ha barnen hemma tills skolan börjar den 14 augusti. Då börjar Colin i förskoleklass och ska gå varje dag. Beroende på när bebis kommer så lägger vi in Marcus semester, när han börjar arbeta så kommer Elise att gå 15 timmar i veckan, 5 timmar tis-tors. Jag har eget företag och har rätt att ha mina barn på fritids och förskolan mer än så men känner inte att det är befogat när jag är hemma med bebisen. Jag vet att det här kan vara ett känsligt ämne för många, hur mycket eller lite man har sina barn i förskola men vi gjorde på samma sätt med Colin när Elise var liten.

 

Känns dock himla skönt att kunna vara med i lugn och ro när Colin börjar i skolan, det är mycket nytt och ett helt nytt ställe. Det känns som om första barnet behöver mer stöd i allt nytt, sen hänger småsyskon bara på 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats