Fina lyan

Fotobok & tävling på instagram

 

Som jag nämt för er tidigare så har jag gjort fotoböcker av alla våra bilder som vi vill titta tillbaka på, varje månad som laddar jag upp bilder i en mapp för den månaden så att när det är dags att göra en bok så går det väldig snabbt. Då blir det dessutom av! 😉 Det är ju gärna sånt man skjuter på och så går tiden… jag är väldigt nöjd med mig själv som nu är ganska bra i fas. De 3 senaste åren har jag i fina vita böcker men åren innan är gjorda i vanliga svarta. Kommer fortsätta med dessa i vitt för det är inte bara enkelt att göra böckerna, det är en även snygg detalj här hemma. Låter dom ligga framme för alla att titta i, för det är ju det som är meningen. Att vi ska njuta av alla våra bilder.

Nu i juli så hade jag redan bilder för en en hel bok så valde att göra en bok för jan-juli 2020 redan.

Jag använder appen Remoment och gör boken via mobilen, som jag ändå har i handen när jag ligger i soffan och där jag kommer åt alla bilder via molnet. Så himla smidigt.

 

Har faktiskt en tävling på Instagram som kommer upp ikväll där man kan vinna en egen fotobok! Missa inte chansen 🙂

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats