Fina lyan

FOTOBOK VIA MOBILEN + RABATT!

Inlägg i samarbete med Väla Foto

 

 

När jag fick frågan om jag ville samarbeta med Väla Foto och testa deras nya app där man man bl.a. enkelt kan framkalla bilder och göra fotoböcker, så såg jag det som ett bra tillfälle att ta tag i bröllopsboken! Ja, två senare har jag ännu inte gjort det. Jag har faktiskt påbörjar den flera gånger men aldrig blivit klar, just fotoböcker tycker jag är jobbiga att göra på datorn och det tar en himla massa tid.

 

Appen hittar du HÄR (<– LÄNK)

 

Jag gav appen en chans och helt ärligt så gick det väldigt snabbt att göra just en fotobok!

Jag, som så många andra har ju tillgång till alla bilder via sin telefon eller surfplatta. Så jag låg i soffan och valde mina bilder, den här gången via Dropbox. Laddade upp dem i appen och sen valde jag min produkt. Appen la alla bilder i kronologisk ordning sen kunde jag enkelt flytta dem mellan sidorna som jag önskade. Jag har gjort en liten film om hur enkelt det är, jag är ingen ”Youtuber” och har verkligen ingen avsikt att bli det heller (tänk bort diskmaskin-ljudet i bakgrunden 😉 . Jag ville bara visa hur man navigerar i appen och hur snabbt det går. Det som skiljer den här appen från andra tycker jag helt klart är att den är enkelt, det stora utbudet och priset!

När du har laddat ner appen så skriv in ”2589616″REVID som du hittar under ”Mitt konto” så ingår du i ett bonusprogram, dessutom får du hela 20% på din order!

 

[youtube]https://youtu.be/3duRKYKzzqk[/youtube]

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats