Fina lyan

FREDAG

 

Idag har vi hängt på lekplats, som sagt perfekt väder. Vi gillar verkligen den här lekplatsen, den ligger i lite sämre socioekonomiskt område (får man skriva så?) vilket jag antar är strategiskt placerat av kommunen. Finns den till vad jag vet, som är placerad på samma sätt. Det gör ju området lite mer attraktivt för barnfamiljer och trevligare. Vi hade ju inte hängt i detta området om det inte vore för lekplatsen.

Aaron sov nästan hela tiden, i sin nya vagn som vi testar ordentligt just nu. Men när han väl vaknade så skulle han också testa allt. Stora killen!

 

 

 

Barnen är så duktiga på att hitta nya kompisar, speciellt Elise. Hon blir snabbt vän med alla tjejer hon träffar. Han knappt få med henne på foto, hon hade så himla roligt med en tjej där.

 

 

Håller på med en recension på vagnen, som kommer upp i nästa vecka kanske. Ska bara prova den lite till för att ge er en rättvis bild av den. Jag har testat så många vagnar genom åren och jag vet att ”nyvagns-känslan” alltid är bra och efter först ett åar veckor hittar man vad man gillar och inte gillar med vagnen. Precis som med en bil, haha.

 

Marcus blir dock lite trött på dessa vagnar, just nu har vi dock bara 3 stycken vilket jag tycker är helt rimligt 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats