Fina lyan

Gröna maränger

Dagens andra bak blev inför kalaset nästa vecka.

Vi ska ju ha fotbollstema, så färgerna blir svart, vit och grönt. Vad passar då bättre än gröna maränger till gottebordet? Jag tycker nästan att de liknar macarons, jag önskar att dem var det. Jag har testat två gånger att baka macarons, men misslyckats. Kanske ska testa en sån färdig mix?

Marängerna kanske inte ser såå gröna ut men inuti är dem riktigt gröna 😉

Blommorna i vasen är från vår trädgård, vår Hortensia blommar i dessa olika färgerna,  så himla fint!

 

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Daniela

  Ser goda ut!

  Jag vet inte om det bara är jag som har problem med din sida, men när jag går in på finalyan, så uppdateras inte den, utan jag ser bara inlägg från 1 juli. Nu sökte jag på google och kom till detta inlägg via google. Vet inte om du förstår, men tror att det är något som är knasigt! Tänkte att du ville veta.

  Kram

  1. finalyan

   Jo en annan har sagt det, i vilken webbläsare? Hjälper inte att radera cookies? Blir du omdirigerad till finalyan.vimedbarn.se ?

   kram

 2. Fredrika - Baraetthem

  Men mums så goda!! Törs inte testa baka dom för då kommer det nallas, det kan jag lova..haha! Så roligt med 2-års kalas! Superfina inbjudningskort har du gjort!

  Hoppas du har en bra kväll!
  Kram fredrika

 3. Sandra

  Mums! Jag har också bakat gröna maränger idag till sonens kalas på lördag. Men det har nallats en hel del i burken redan. Både av mig och sonen:)

 4. Victoria

  Till Emilias dop så gjorde jag Macarons på mix från panduro och de blev jätte bra. Tips: om du köper färdig mix så sila mjölet så får du bort de stora mandelbitarna 😉

stats