Fina lyan

GYN & BLOGGJOBB – vilka kontraster

Hej!

Japp, idag var det dags igen. Cellprov och biopsi. Jag har haft en sån ångest inför det här besöket, ni vet ju hela historien kring mina besök här. Annars kan ni läsa här. Det värsta är att när man får en kallelse så står det inte till vilken läkare, så ja ringde igår för att försäkra mig om att det inte var samma som första gången och helst ingen man. Jag var faktiskt bokad på verksamhetsansvarig som har tagit del av min anmälan. Det kändes bra.

 

En annan oro var ju för att det eventuellt skulle kunna starta något för tidigt om vi gör biopsi så här sent, hon tänkte precis som jag så om hon ansåg att vi kunde nöja oss med cellprov så gjorde vi bara det. Och det kunde vi! Vilken lättnad! Jag ska ju ända ta bort alla förändringar 6 veckor efter förlossningen så det känns som om det inte spelar någon roll nu så här sent i graviditeten. Jag är bara så himla glad att jag har klarat mig alla dessa veckorna, jag fick ju i vecka 6 (av den där läkaren) veta att man kanske skulle få avbryta graviditeten beroende på hur det utvecklade sig, väldigt klumpigt uttalande tycker jag så här i efterhand.

 

Efter besöket så mötte jag upp Emma för en fika, det var vi värda! Så himla skönt att fika i solen och bara snacka skit 🙂

Vi åkte sen hem till henne och hon hjälpte mig med ett jobb för Lekmer, (kika på deras Instastories imorgon) och jag hjälpte henne med produktfotografering tills det blev för varmt och vi gav upp. Snart är det dags för sommarfest på förskolan, så jag ska packa lite gott och köra dit snart 🙂

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats