Fina lyan

HALLANDS VÄDERÖ

 

Idag åkte vi med våra vänner till Hallands Väderö, det var första gången vi åkte hit med definitivt inte sista. En riktigt mysig dagsutflykt för hela familjen. Ön är ett naturreservat, det bor ingen där och inga bilar finns det, inte heller några vägar 😉 En liten kiosk som säljer lite fika och glass finns det, lite utedass och såklart flera badplatser. Naturen är jättefin och ett lugn ligger över hela ön. Man tar båten från Torekov som tar ca 20 min, kostar 140 kr för vuxna och 70 kr för barn över 6 år.

 

Vi slog oss ner på den första stranden vi såg eftersom vi drog på två barnvagnar och badsugna barn, hade vi dessutom nära till glasskiosken. Vi hade med oss picknick och vännerna parasoll vilket var tur då det är dåligt med skugga på ön. Jag satt i princip hela dagen och ammade under parasollet, men det gjorde mig inget. Jag solar ju inte direkt men hade gärna badat lite så vattnet var jättefint och svalkade skönt, hörde jag 😉

 

 

Kidsen fångade fisk.

 

Och grävde ner Colin i sanden 😉

 

 

Jag höll mig som sagt i skuggan med Aaron..

 

 

Men man har ju ammat på sämre ställen 😉

 

 

Rekommenderar verkligen ett besök hit, men ta med matsäck, höga priser i kiosken och det såg inte så jättegott ut, tyvärr. Alla barnen somnade i bilen hem, och det är ju som sagt ett gott betyg på dagen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats