Fina lyan

HÖSTGARDEROBEN – SHOPPINGEVENT

Samarbete – Country Dreams

HÖST! Alltså, jag vet att sommaren är underbar men vi alla tjatar ju nu om hösten och det bästa vore ju om hösten kunde vara lika fin som sommaren, ni vet en lagom varm höst där man kan gå klädd som jag gör på bilden. Utan att frysa. Jag tycker att höstmodet är det som är allra snyggast och roligast. Det finns så många olika kombinationer av plaggsorter att variera med och då blir ju allt mycket roligare.

Jag var tvungen att testa dessa SPANX som alla snackar om, leggings i skinnimitation som håller in. Så här 6 veckor efter förlossningen, så kan jag bara hålla med… dem är fantastiska, dessa leggings. dem håller in allt och skaver inte. Känns knappt att man har dem på sig faktiskt, utan att överdriva.  Jag har min vanliga storlek, alltså S i dessa trots att jag väger mer än vanligt, men dem är superstretchiga så dem kommer att funka även om jag tappar mina mammakilon,

Byxorna hittar du HÄR.

Den stickade tröjan med små söta detaljer kommer från Odd Molly, en klassiker som funkar till allt. Modellen med den lilla slitsen är smickrande för figuren tycker jag dessutom. Håller hela året egentligen, lika bra på sommaren som hösten.

Den hittar ni HÄR.

Leopardmönstrat är hetare än hetast just nu och ni som följt mig länge vet min förkärlek till detta mönster och förstår min lycka, haha. Den här tröjan kommer från Baum und Pferdgarten och lite tunnare och superskön, men framförallt snygg. En given favorit i min höstgarderob.

Tröjan hittar ni HÄR.

Och skorna, UGGs är ju givna på fötterna varje år. Dessa Classic Mini känns mer rätt nu, gillar det korta skaftet bättre. Bästa skon att bara hoppa i, som håller fötterna varma på alla barnvagnspromenader och lekplatshäng..

Skorna hittar du HÄR.

Alla plaggen kommer från Country Dreams som imorgon kl 8.00 startar sitt stora shoppingevent som håller på hela helgen, håll utkik efter rabatter, nya klädmärken och tävlingar på Instagram.

Passa på att fynda till höstgarderoben!

HÄR kommer du till shoppingeventet och HÄR hittar du Country Dreams Instagram.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats