Fina lyan

HOTELL-HELG

Nästa helg åker vi till Göteborg och Liseberg, igen. Elise blev ju så himla sjuk sist vi var där så hon fick det i present när hon fyllde år. Att åka igen. Dock blir det mindre åkande av karuseller och mer Halloween-skoj! Ska tydligen vara himla läskigt där nu! Spännande!

Det är ju inte bara Liseberg som lockar, att på hotell och komma bort är ju bara så himla gött. Kidsen älskar att bo på hotell. Vi väljer alltid barnvänliga hotell, såklart. Det blir så mycket lättare då. Ofta ligger det en välkomstpåse på sängarna med lite pyssel och reklam. Så himla smart av hotellen, har ni tänkt på det? Ofta ligger det ju gnuggisar, ni vet såna där låtsastatueringar som kidsen snabbt tapetserar sina kroppar med. Ska man sen iväg på jippo som Liseberg så blir dom ju vandrande reklampelare. Smart.

Uppskattar verkligen sånt där, lite pennor och papper vid restaurangbesök och flyg. Då vinner man en förälders hjärta, haha.

Tänkte faktiskt äta innan vi går in på Liseberg på lördag, har ni tips på någon restaurang för barnfamilj med GOD mat, t ex Vapiano-liknande men i närheten av Liseberg såklart.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats