Fina lyan

INFÖR FÖRSKOLESTART

Innehåller adlinks

 

 

Godmorgon! Hjälp vilket åskoväder vi hade igår. Elise blev jätterädd då det var precis vid nattningen så jag fick sitta där tills hon somnade, jag som inte heller gillar åska fick bita ihop varje gång det blixtrade och mullret kom sekunden efteråt. Vill ju inte visa att jag också är rädd. Usch, nej gillar verkligen inte det, nästan lite fobi-aktigt. Nu känns ju hösten verkligen nära och jag trodde att vi skulle klara första veckan på förskolan med sommarkläder men det blir nog svårt, så nu har jag inventerat vad vi har och beställt nytt av det som fattades. Jag har beställt nya namnlappar (länk) till Colin då han börjar på en ny skola nu när han ska gå i förskoleklass. Förut hade jag såna man strök men dessa man klistrar på är ju bara alldeles för enkelt, så himla smidigt!

 

 

Colin hade flest kläder som fortfarande passade, men Elise har verkligen växt över sommaren och saknar flera plagg och speciellt skor.

 

 

 

Vanliga fleecejackor har dem men beställde även vindfleecejackor, till Colin vill jag ha så enkelt och lite plagg som möjligt då han inte får samma hjälp att välja kläder efter väder som på förskolan (gissar jag). En vindfleece funkar i många väder och eftersom det värmer bättre än en vanlig fleece så kommer jag nog bara att hänga den på hans plats.

 

Aaron fick också en fleeceoverall, perfekt i åkpåsen i vagnen eller i bärselen i höst. Inte så tjock och klumpig. Gore-tex skor kör vi alltid på, i år testar jag dessa från Superfit, vi har alltid köpt Timberland men har hört mycket bra om just Superfit och ville ha karborre istället för dragsko-snörning så dem inte stänger skorna ordentligt annars. Dessa är även lite högre runt ankeln och värmer troligtvis bättre. Ser fram emot att se om dem håller vad dem lovar. På Superfits hemsida kan man skriva in barnets mått av foten och få reda på vilken storlek man ska välja. HÄR hittar ni den.

 

Rabatten som är just nu på dessa produkter går ut på måndag! Tips, tips!

 

 

 

Superfit Rosa / Superfit Blå / Grön vindfleece / Rosa vindfleece / Fleeceoverall / Överdragsbyxor / Babytossor

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marria

    Heeeej.
    Vart köper man produkterna som har rabatt?:) Hittade ingen länk eller så….behöver också köpa till sonen min :))

stats