Fina lyan

INGA HÄNGANDE HUVUDEN LÄNGRE

I samarbete med Lekmer

 

 

Godmorgon!

Hur har ni det?! Här är det segt, jag har sån otrolig foglossning som kom efter att jag var på Gotland. Det var nog för mycket för mig. Jag tänkte faktiskt köpa ett foglossningsbälte nu innan jag ska jag gå till jobbet. Som tur är har jag det lugnt på jobb idag, sen är jag ju ledig och jag hoppas inte att foglossningen blir värre av resan utan tvärtom, att vila gör det lite bättre…

 

Vi åker på dagen imorgon men när vi kommer hem så är det mitt i natten. Det tar ju sin lilla tid från Köpenhamn och hem så dessa nya ”NapUp” kom väldigt lägligt. Jag tycker att det är så läskigt när barnen somnar och hänger med huvudet, dem får ju knappt luft och man vet ju själv hur man känner sig när man somnat i bilen med huvudet hängandes. Skulle man mot förmodan dessutom vara med om en bilolycka eller hård inbromsning så flyger ju huvudet om än mer när dem sover.

 

Dem har varsin på sin stol ni kan se, pannbandet kan man ta och låta sidoskyddet sitta kvar, Det funkar lite som en extra kudde och Colin tyckte att det var skönt att ha den där. Det är inte ofta Colin sover i bilen, men vi har en bebis snart och där kommer den att användas betydligt mer, när han har bytt till stol nummer två. Jag vet inte hur ofta jag suttit och hållit upp huvudet på dem från framsätet, försökt bulla upp med filtar under haka eller ena sidan ansiktet. Men det funkar ju inte… sjukt smart grej enligt mig!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats