Fina lyan

INNE HOS ELISE

 

Ibland när jag plockar undan och städar så blir det att jag sätter igång och ändrar om bland möbler och grejer. Är ni likadana? Just nu är jag inne i sån fixarfas. Vill få bättre ordning och rensar ut en himla massa, infrö flytt och loppis. Det känns så skönt att rensa och sortera.

Idag plockade jag lite i Elise´s rum och hon har ju sååå mycket grejer. Hur mycket jag än sorterar bort så dyker det upp nytt, hon är dessutom makalös på stöka ner snabbt. Det är helt sjukt. Men bättre att dem leker än sitter med paddorna, så man får ju ta det… hon börjar dock bli bättre på städa. trodde vi.

Haha. Vi hittar numera kläder och leksaker lite överallt instoppat. På helt galna ställen ibland, har hon gömt sitt stök. Hennes pyjamas låg en dag i min låda där jag har smink t .ex.

 

Här kommer i alla fall lite bilder på hennes rum som det ser ut nu 🙂

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kristina

    Så himla fint ? jag letar lite efter förvaring till min dotters rum. Var kommer de fina lådorna ifrån och hyllan på väggen? Tack för en fin blogg!

stats