Fina lyan

INSPIRATION – VÅRT SOVRUM

 Samarbete med Lampan.se

 

Vad kul att ni gillar dessa inläggen om rummen, inredningen och tankarna inför flytten. Nu har vi kommit fram till vårt sovrum som ligger på övervåningen, det sim heter sovrum 1 på planlösningen. Vi ska köpa en ny säng, en kontinental och jag vet att det är svårt att hitta snygga gavlar som tillhör sängen för jag vill ju ha en ram som passar hela sängen, jag har helt enkelt inte lagt så mycket tid på just sängen, men jag vet att jag vill ha en lyxig känsla. Mycket tyger, sammet, mörka färger… lite hotell känsla! För hotellkänsla så är ju belysningen mycket viktig. Bilen ovan är från huskatalogen, och jag vill ha helt tvärtom haha. Mörkt och mysigt istället för ljust. Bilden i mitten i mitt kollage här är en inspirationsbild från H&M, så ni förstår lite hur mina tankar går. Lampor däremot, det är lättare… där har jag en klar vision 😉

 

Dessa sängbord/sänglampor har jag suktat efter ett tag och dem kommer att bli perfekt. Jag vill inte ha sängbord som vi har nu, dem tar mycket plats, samlar mycket damm och en massa skit. Helt ärligt så har jag massor i min sånglåda, men mest massa gamla tidningar och tomma nässprayer, haha. Så utan sängbord, mindre samlingar! 😉

Tycker den är så snygg i sin enkelhet helt enkelt 😉 I taket hade drömmen varit att ha någon snygg lampa likt den här, lyxig och häftig samtidigt. Dessa lampor hittade jag på lampan.se, där vi faktiskt har beställt de flesta av våra lampor vi har här hemma. Deras utbud är riktigt stort och hittar man en snygg lampa på en bild på t ex Instagram så hittar man den säkert hos lampan.se. Dem har det mesta!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Regina

    Sängbord/lampan va ju riktigt cool. Blev ju nästan lite sugen på klicka hem sådana. Gillar dessa inredningstips du lägger upp.

stats