Fina lyan

järn järn järn

Hoppas att vi har jordgubbar fram tills bebisen tittar ut.

Smäller lätt i mig en liter om dagen.

Juice häller jag också i mig, på inrådan av barnmorskan så att järnet tas upp. Jag har inte fått upp mitt järnvärde än och det ligger fortfarande på 103. Äter 2 st Niferex om dagen och hoppas verkligen att det ger något till nästa besök.

Med sonen hade jag ett mycket bra järnvärde men förlorade mycket blod under förlossningen och hade ett värde på 70 nått, fick då två påsar blod. Vill ju inte ha ett lågt värde redan om samma sak skulle hända igen.

Nä, nu ska jag vila i en halvtimme innan jobb… ha en fin sista juni!

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Pauline

    Jag åt också mycket jordgubbar när jag var gravid för det är ju SÅ himla gott. Nu försöker jag att inte äta jätte mycket för Noels skull.

    Hoppas du får upp järnvärdet snart <3

  2. frupastell

    Hoppas att du lyckas få upp järnvärdet lite under resten av tiden. Jag har också lågt, men inte så lågt som dig, du måste vara väldigt trött??!!

stats