Fina lyan

JULKLAPPSTIPS

Innehåller adlinks till babyland

 

 

 

Har ni börjat med julklappar än? Jag vet att det kan kännas tidigt men det är så himla skönt att ha det klart och bara njuta sen i december. Jag har börjat med lite klappar till kidsen, jag vet.att dem får alldeles för mycket varje jul så jag försöker att hålla det till sånt som dem behöver och såklart vill ha, men ändå inte för dyrt. Som liten vill man ju öppna många paket men samtidigt vill man jul tt dem ska uppskatta det dem får. Ja, svårt det där. I alla fall, här kommer lite tips på julklappar som inte kostar allt för mycket,

 

 

Elise ska få Polly Pocket! Alltså, jag älskade dessa som liten och mamma har dessutom sparat dem. Så kul att det finns igen, perfekt julklapp i julstrumpan tänker jag. Ni hittar Polly Pocket HÄR.

 

 

 

Colin är alltid svår att köpa presenter till, det är alltid Lego eller tv-spel. Men på senaste tiden har han börjat visa intresse för musik vilket jag tror kommer från TiKtok. Han vill gärna lyssna på musik på sitt rum med kompisar så den här lilla pandan som kopplas via bluetooth och dessutom dansar till musiken, kommer nog bli en favorit under granen. Och bra pris för en julklapp!

Ni hittar dessa HÄR.

 

 

 

Det ritas mycket här hemma och pennorna går åt, det ritas väldigt fint också så jag tror att de båda kommer bli överlyckliga över dessa pennor som dom ska få tillsammans. Det ena paketet luktar pennorna godis och i det andra paketet är det glitterpennor, svårslaget! Så kul att dom gillar att pyssla och att hålla ordning på sina pennior och pyssel. Så stora 🙂

 

Ni hittar godisluktande pennor HÄR och glitterpennor HÄR.

 

Om inte under granen så kanske i julkalendern, superpris på dessa enligt mig.

 

 

Elise ska såklart få en unicorn-ryggsäck! Hon är så såld på unicorns och när jag såg denna så visste jag att hon kommer att bli glad. En fin och användbar julklapp, också riktigt bra pris på denna. Ni hittar den HÄR.

 

Det är dessutom fri frakt och leverans dagen efter till dörren. Älskar sånt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats