Fina lyan

Kasta ut julen?

 

Kastar ni ut julen direkt efter julafton eller hänger den kvar ett tag till?

Vi brukar spara granen till efter nyår i alla fall, jag tycker dessutom att alla julblommor i vitt känns så fräscht så dem vill jag gärna njuta av så länge det går. De få tomtar vi har åker nog ner vilken dag som helst 😉 Älskar julen men det är skönt när den är över. Ledigheten vill jag dock ha lite längre, njuta av sena kvällar hos vänner och familj, lata dagar hemma och ingen stress. Tycker att december överlag gick väldigt fort, snart nytt år dessutom och det ser jag fram emot tycker att det har varit ett jobbigt år som jag gärna lämnar bakom mig. Ser fram emot nystart och allt vad det innebär.

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats