Fina lyan

KITTADE I KULING

 

Sponsrade plagg från Lekmer

 

 

Även om våren tycks vänta lite till, så är vi mer än redo när den kommer. Nya snygga skaljackor, lättviktsdunjackor och stövlar från Kuling, såklart syskonmatchat! Om vi börjar med skaljackorna, Elise har en rosa och Colin en svart. Dem har 10.000 vattenpelare, andas och är vindtät. Lite fleece i kragen gör den skönare att ha på sig, hakskydd vilket är ett måste på deras jackor, speciellt när det är lite kallt. Justerbar i armar och midja. Helt enkelt en bra skaljacka till ett mycket bra pris då dem faktiskt är på 25% just nu!

Här hittar ni Elise´s jacka och här hittar ni Colins.

 

 

Om vi ska nämna stövlarna så, förutom att dem såå fina så är dem även fodrade. Vi har fodrade nästan hela året, förutom mitt i sommaren. Elise har även här rosa och Colin svarta. Även dessa på 25% rabatt just nu.

 

 

Under skaljackorna har vi lättviktsdunjackor, så smarta jackor. Det vet ni säkert.  Jag tycker att det är ett bra alternativ till fleecejackan, och så mycket snyggare. Den är lätt att packa ner som en extra jacka och tar inte mycket plats. Perfekt när vi ska ut och resa tänker jag.. 🙂 Elise har här en smutsrosa och Colin en blå. 25% även här!

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats