Fina lyan

Lekrummet makeover

 

En liten titt på lekrummet ikväll!

Som ni kan se så har vi målat som sagt, och satt upp en bänk/bord lämnas ena sidan. Vi tänkte först sätta runt halva rummet men vi känner in hur det blir med den här sidan först. Ville först ha det i plywood, men efter lite diskussion på brädgården så var det inte ett bra alternativ. För mjukt och dessutom specialbeställas i den behandlingen vi behövde. Så vi tog MDF och målade i samma färg som väggen. Blev ju nog bättre ändå. Den här hörnan är någorlunda klar, har massor av idéer kvar som ska fixas, så jag visar er vartefter vi får ordning på idéerna 😉

 

Jag har renast massor bland leksakerna och blev visst lite nostalgisk för högen som skulle sparas för att de gav minnen blev alldeles för stor, så fick börja om tänka på att det finns andra barn som blir glada 🙂 Vi har för mycket leksaker, helt klart. Eller för mycket leksaker som inte passar i ålder rättare sagt.

 

Ska fixa en myshörna som ska fungera för tv-spel och häng med kompisar lika bra som att läsa en bok med Aaron, tänkte på madrasserna från Ellos, de där som alla har… men tyckte det var liiite dyra med ett pris på 1200 kr, har ni några tips på liknande mysmadrasser som är fina och hade passat här inne?!

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats