Fina lyan

LEKRUMMET

Innehåller adlink

 

Något av det jag är mest nöjd med i vårt nya boende måste vara lekrummet! Har lagt mest tid på få i ordning här också, för att kidsen ska ha något rum att hänga i såklart. Sen är ju barnrum himla roligt! Vi har ju en del prylar sen tidigare men det har tillkommit lite nytt faktiskt!

Det här tågbordet t ex. Aaron älskar att stå (eller sitta vid det) och köra tåget, och riva det Colin byggt haha. Det har massor av delar som följer med när man köper det och det passar även bra med Brios tågbana om man vill bygga på. Tänkte även att man senare kan ha det som Lego-bord när dom tröttnat på tåget. Slippa plocka undan från golvet varje dag helt enkelt. Så smart.

I lekrummet har en garderob som vi fyllt med pyssel, spel och lera och sånt. Allt samlat på ett ställe. På väggen ni inte ser på bilderna har vi även TV med tv-spel inkopplat och leksaksköket. I myspölen leker dom läser böcker eller spelar tv-spel. Ett rum som verkligen är uppskattat! Så skönt att slippa leksaker i hela huset, även om det smyger ut sig en del leksaker så är det inte alls som tidigare.

Tågbordet finns HÄR.

 

 

 

 

Klossar

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats