Fina lyan

LISEBERG & ÅBY HOTELL

 

 

Igår gjorde vi som sagt Liseberg. Första gången vi är där med kidsen och dom var såå taggade, mest Elise som ni kan se haha. Köpte åkband till barnen, så fick dom åka loss i Kaninlandet. Jag med min arm och Marcus med diskbråck är det inte lönt att köpa åkband till 😉

Vi var inte riktigt beredda på att det skulle vara så kallt och regna. Inte alls vad prognosen visade. Från över till 30 grader till detta!? men vi körde på, dock började Elise ganska snart att gnälla och frös så vi fick köpa lite nya kläder lite snabbt till henne. stackarn. Hon verkade hängig men ville absolut inte hem, utan dom åkte karuseller båda tvp. Framåt 18 så kom regnet igen och då var hon nästan helt slut. Då åkte vi till hotellet.

 

 

Framme på hotellet, Åby hotell, var Elise helt slut, feber och hängig. Vi skulle äta på restaurang, leka och mysa hela kvällen men det blev att äta i omgångar och ta hand om Elise på rummet. Vilken tur att rummet var så snyggt då.

Hela hotellet är inrett i Tivioli-stil och det är så snyggt. Man blir liksom glad av det, allt är genomtänkt till minsta detalj. I like!

Hotellet ligger i Mölndal, vid travet. Så man har utsikt över travbanan. In till Liseberg tog det max 10 minuter med bil. Tog lite bilder så kan se hur snyggt hotellet är, rekommenderas verkligen. Bra service och trevligt bemötande, speciellt när vi blev lite stressade över Elise.

HÄR hittar ni hotellet.

 

Vi hade två rum och dörr emellan, kidsen skulle egentligen ha ett rum och vi ett. Men jag sov med Elise och killarna i det andra rummet. På morgonen var Elise piggare med fortfarande feber. Lite morgonens med lillebror i sängen och iPad hjälpte och sen tog vi oss ner till frukosten så vi kunde köra hem vår sjukling.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats