Fina lyan

Lite av Colins rum..

 

En titt in hos Colin ikväll.. ena sidan i alla fall. Han har fått ett litet skrivbord, fyndat på loppis faktiskt. Fick ju en kommentar om att jag överkonsumerar alldeles för mycket men vi har ju faktiskt ett helt hus att inreda. Allt är inte nytt jag köper och det gamla slänger. vinet inte, det sparar eller säljs. Tror faktiskt inte att vi handlar mer än någon annan familj.

Colins rum var det ja. han ville ha ett litet skrivbord så det här blev perfekt. Han vill mest ha lekyta på sitt rum, för legobygge och liknande. Han är i en ålder mellan att vara liten och stor kille, så svårt med inredningen tycker jag. Inte för barnsligt men ändå ett barn fortfarande såklart. Han är ju bara 7 år!

 

 

 

 

Måste tipsa om dessa lådor, ser ju ut som de populära Aykasa-lådorna. Men billigare. Lite rangligare kanske men för 30 kr så är det helt okej. 3 stycken fick han från Jysk att ha smågrejer i. Tips, tips!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lexochlogan

    Jättefint, vi skall göra om Lex rum till killarnas gemensamma i helgen, lägga golv och jag vill också ha skrivbord. Får se vad vi hottar för kul och vad som få plats

stats