Fina lyan

LITTLE ANEMONES

Innehåller reklamlänkar och rabattkod

 

Aaron har så många sovplatser men ändå sover han helst i min famn, haha. Littleheart är ju ett märke som jag har gillat väldigt länge, Elise´s favorit-bäddset kommer just från Littleheart men tyvärr börjar hon bli för stor för spjäsängstäcket, men vi mjölkar ur det sista ur det. Hon är ändå så varm på natten att hon knappt har täcket på sig. Vi tänkte byta hennes säng när vi flyttar och då får hon också större täcke såklart. Men nu var det inte hennes säng vi skulle prata om..

 

 

Aaron har ett nytt bäddset till spjälisen, alltså… sååå gosigt det ser ut, jag vill sova där! Dessa bäddset är gjorda i bommulstrikå så det är som att sova i en mysig gammal t-shirt. Så mjukt! Älskar detaljen med de små banden dessutom.

Färgsättningen funkar ju både till tjej och kille (hjälp, snart börjar jag väl skriven hen också) och matchar ju helt perfekt till de andra färgerna här i hans vrå.

 

 

Spjälskyddet och stjärnkuddarna har min mamma sytt! Hon har skaffat Instagram där hon tar beställningar nu!

HÄR hittar ni den.

 

 

Parvel, den här ar jag visat förr men den är supersmart! Jätteenkel att koppla till appen på några sekunder och sen har du full koll på temperaturen på sovplatsen, den registrerar även rörelse och man kan ställa in känsligheten som man önskar. Jag har fått så många frågor om denna och har skaffat fram en rabattkod till er som är intresserade av att köpa en eege Parvel.

FINALYAN ger 20% på ert köp!

HÄR hittar du Parvel!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats