Fina lyan

MAMMAS DAG

Visst är det underbart att det är en hel dag avsatt för att påminna oss om att fira mammorna?

Jag tycker dock att alla dagar är mina, när jag får spendera dem med det vackraste jag har här i livet. Instagram är fylld med kärleksförklaringar till sina barn från mammor, att det nästan mer är barnens dag. Men utan våra barn hade vi inte varit mammor. Att vara mamma är inget man kan ta för givet, även om det är det mest naturliga vi ska göra. Föröka oss, så är det inte självklart för alla. En gång i livet trodde jag att jag aldrig skulle få några barn, det hände inget och jag trodde verkligen att jag aldrig skulle få bli mamma.

Nu är jag mamma, till tre små människor. Hela livet! Det är min uppgift att leda dem genom livet och uppfostra dem till goda människor. Vilken uppgift! Det är verkligen inte lätt att vara mamma, men på något sätt så är det medfött. Att vårda och ge omsorg, att  ge upp allt för andra människor. Att vara mamma. Jag vet att jag är den bästa mamman till mina barn, men det är inte att jag ibland tvekar.. .det är tufft att vara småbarnsmamma, speciellt till tre stycken på en gång. Men om jag ser tillbaka så har jag gjort ett jävla bra jobb med dessa tre, så jag gratulerar mig själv idag, till att jag gör mitt bästa varje dag för mina barn!

 

Det tycker jag att DU också ska göra, för även om det är tufft är DU den bästa för DINA barn ♥

Vad vore jag utan mina barn? Ingenting, dem är verkligen mitt allt. Livet började när Colin föddes, det känns verkligen så och jag tror att alla som blivit föräldrar känner på samma sätt. Allt man gör, alla val och tankar är kring barnens välmående. Arbetstider, boende, resor, bil, mat… ja, allt vi gör handlar om hur vi ska få det bäst för barnens skull. Alla dagar är olika bra, ja det finns ju t.o.m. dåliga dagar men jag försöker alltid prata en stund enskilt med dem stora innan dem ska sova. Ifall dem inte känner att dem fått tid under dagen med mig. Jag brukar prata om dagen. vad som var bäst och vad jag tyckte var bäst. Det är en skön liten stund att få reflektera tillbaka på dagen och jag hoppas att dem känner sig speciella även om dem är tre stycken och en liten som kräver mycket.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats