Fina lyan

Mattor till alla rum

 Inlägg i samarbete med Kilands Mattor

Kerala jutematta i uterum

 

Som ni förstår så är inredningssuget på topp! Inspiration hittar jag hela tiden och nya ideer poppar upp i huvudet. Jag inreder alla rum i huvudet hela tiden så det blir lita kaos, men när jag hittar det där jag gått och tänkt på så är det så himla kul att få idéen att bli verklighet. Som nu när jag snubblade över den här bilden. Den här mattan vore perfekt i badrummet. Har köpt en billig på blå-gula varuhuset men den bara korvar sig och passar inte alls… men den här jute, hade blivit perfekt i badrummet. Älskar att hitta inspiration på butikssidor, oftast där de bästa bilderna finns faktiskt. Instagram tycker jag nästan börjar bli för kopierat av varandra, i alla fall det som kommer upp i mitt flöde.

 

Just mattor är jag på jakt efter till alla rummen faktiskt, alla sovrummen behöver nya och hallen hade också behövt en stor som samlar upp allt grus vi släpar in. Hos Kilands mattor där jag hittade inspirationsbilden finns allt och lite till. Allt från viskosmattor som är så poppis nu (20% på deras just nu) till balkonmattor och fårskinn. Min fina fårskinnskudde som jag har i soffan är faktiskt just från Kilands mattor, den kudden klarar allt och ser fortfarande lika fin ut. Till sovrummet vill jag gärna ha en stor fluffig matta men eftersom vi har beställt en säng som är hela 210 cm bred så måste mattan vara ganska stor, dessutom hamnar det mesta av mattan under sängen. Kanske man kan ha två mindre på var sida av sängen, lite under? Kanske ser lustigt ut.. har ni tips så kom gärna me dem!

 

Barnen behöver också nya mattor och där tänker jag viskomattor till alla tre, lätt att täcka golvet, lätt att leka på och skön att gå på. Som sagt, 20% på dem nu!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Erika

    Oo viskosmattor är inte att rekommendera. Tål inget vatten och är omöjliga att rengöra. Då måste man nästan impregnera de innan. Men visst, snygga är dem 🙂

stats