Fina lyan

MELLIS PÅ SPRÅNG

 

Om ni tycker att jag får mycket spons på senaste så stämmer det, jag är med i ett nytt nätverk där jag kan ansöka om dem produkterna som jag är intresserad av. Så jag gör reklam för det jag själv väljer, ville bara ha det sagt, Dock är det för Instagram men jag vill ändå dela med mig här också, det är ju så jag brukar blogga 🙂

 

Det senaste var dessa mellanmålen som är perfekta efter träning, och eftersom jag nu håller igång minst 2 ggr i veckan på gymmet så ville jag såklart testa dessa, Dem innehåller inte bara frukt utan även lite mer mättande ingredienser om potatis. Den innehåller 50% av det dagliga behovet av Omgea 3 och 10% av det dagliga energibehovet. Jag dricker den direkt efter träning, då är jag ofta fokuserad på Aaron och att hinna hem för att hämta hem de större kidsen från skolan. Att ställa sig och laga en nyttig lunch är alltså inte det lättaste. Den är dessutom ett bra val för vår planet, inte bara för din kropp. Mycket snack om sånt nu ju! 😉

 

Jag tycker att den är jättegod och potatissmak är det verkligen inte, den mättar bra och den här jag visar på bilden är min favoritsmak,.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats