Fina lyan

MEN HEJ

 

Men hej!!

Vilken vecka alltså. Började ju jobba i måndags som ni vet och då började även inskolning. Att jobba har gått bra men jag har varit Såå trött om dagarna. Har börjat kl 7, bara att ställa klockan är ju en förändring i sig. PÅ jobbet har vi dessutom gjort stora förändringar och hälften av kollegorna känner jag inte riktigt, jag har ett nytt rum och kliniken är renoverad. Ny på jobbet med andra ord. Men det har går bra, patienterna är dom samma. 🙂 Och det är kul att jobba igen. även om det känns konstigt. Det har hänt så mycket sen sista jag jobbade med mig själv och det är annorlunda, jag är annorlunda.

Parallelt så har ju Marcus skolat in Elise och Aaron på ny förskola. Att inte vara med på det svider i hjärtat och jag blir lite stressad av att inte kunna göra något, men han sköter det bra och det kommer bli bra lagom tills han också börjar jobba. Som sagt, en tuff vecka har det varit. Nästa blir tuffare, eller roligare.. Colin börjar på måndag i ny skola och jag har tagit ledigt för att följa med. Inskolningarna fortsätter, vi ska på mingelkväll i ett av husen som är färdigt nu. Ett likadant som vårt alltså, så spännande!! På torsdag åker jag sen iväg för att inte komma hem förrän på lördag igen. Fest och utbildning med jobb. Jättekul men liite ångest som ni kanske förstår.

Idag var jag helt slut, tog det lugnt och tog en promenad med Aaron och en vän, bara gå med barnvagn och andas. Egentid med honom, saknar honom sååå. Ja, alla 3 såklart men en bebis är alltid en bebis. Visst är han fin i höstiga outfit?!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats