Fina lyan

Mighty Solo – rabattkod

Tänk att denna kroppen har producerat och fött tre individer. Och levt i 36 år. Hoppas på att få ha kroppen minst lika länge till, dock ska inte producera fler barn med den 😉 Just nu känner jag mig stark, jag tränar oftast två gånger i veckan men ibland blir det mindre. Min kropp tycker om träning och jag mår bra av träning. Jag är inte ute efter att bygga muskler, bara av att må br och orka mer, vilket jag gör.

Träningskläderna jag har på mig är mitt andra set från Mighty Solo, som jag har beställt i ett samarbete med dom. Älskade mitt första set, speciellt byxorna då de sitter bra på en mammakropp. Hög midja som sitter kvar, håller in och formar. Man känner sig snygg i dom. Sköna och squatsäkra! 😉 I byxorna har jag storlek S och i toppen storlek M.  Riktigt bra kvalitet!

Jag har såklart en rabattkod till er då detta är ett samarbete, koden: ”finalyan15” ger 15% rabatt på ert köp och den går dessutom att kombinera med erbjudandet 3 för 2.  Du kan alltså köpa 3 plagg och få en vara gratis och 15% rabatt på de andra två. Superbra!

 

Kolla in hela sortimentet HÄR.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats