Fina lyan

MIN LEO-BABY

Innehåller affiliatelänk

 

 

Gissa om mamma är nöjd med en hel leo-bebis?!

Pappa? Not so much, haha…

 

Han fick mössan när han låg i magen och jag var ju bara tvungen att matcha den med en helsuit från Mini Rodini.

Kommer från Babyshop!

 

Jag tog storlek 68/74, och den sitter ju bra, liiite stor men då håller den förhoppningsvis hela vintern. Alltså, kan inte smälta hur gullig han är! ♥ Jag är inte så galen i Mini Rodini som många andra är, men just det är mönstret gillar jag och har även till Elise, dock måste jag säga att kvaliteten är riktigt bra. Håller sig fint länge.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats