Fina lyan

Mitt projekt just nu

Tänkte berätta om mina idéer jag har på gång just nu. Det där jag hintade om häromdagen, i helgen ska fixa det! 😉

Tog lite bilder snabbt nu på kvällen därav kvalitén, men för att visa er hur jag tänker.

Billy-bokhyllan ska vi ta bort och jag tänkte sätta Bestå-skåp lik det här på bilden, fast 5 skåp totalt, två dubbla och ett enkelt. Det är precis 5 meter så det borde gå in precis. Annars faller hela min idé, haha. Jag vill ha en sockel längst ner så det ger illusionen av att vara platsbyggd, sista skåpet längst in ska vara utan lucka, bara en hylla. Eftersom elementet är vägen så går det, men tänker att det kan bli snyggt med en öppen hylla kanske? För lite pynt 😉 Sen tänkte jag faktiskt ha tre släta luckor och EN lucka med lite DIY på, haha. Tänkte prova att ha en ”rotting” lucka till den här tjejens. Provar med en först och ev fortsätter vi med alla, men måste se hur det ser ut först. Om det passar här hos oss. Varför jag väljer mörka skåp i allt vitt nu när för att ta upp de svarta detaljerna vi har här hemma i underrede på bord, taklampa och tavelramar som exempel.

 

Skänken, eller vad vi ska kalla det, kommer alltså att gå från kylen bort till väggen där Billy-skåpet nu står. Bordet får vi flytta ut lite men det finns det plats till. Behöver verkligen förvaringen för alla glas och sånt, men tycker att skåpet vi har där inte alls passar och ger ett rörigt intryck. Vill ha rena ytor men ända lite liv idet, därav de där idéerna jag delade med mig av i texten ovan..

Vad tror ni?! Helt galet eller helt perfekt?!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara Nygård

    Hejä
    Tror det blir kanon. Är oxå sugen på ett svart skåp i köket. Var har du köpt rottingväven du tänker använda? Spännande se slutresultatet
    Sara

stats