Fina lyan

MORGONSTUND

IMG_2104-2

 

Godmorgon!

 

Idag sov jag och Elise till klockan 8, himla skönt! Kände att det var dags för en riktigt god frukost med extra allt, det var längesen vi hade det… plättar, croissanter, frukt, smoothie.. allt som är gott. Och en stor kopp kaffe på det så är vi redo för den här lördagen. Alla verkar relativt friska och krya, så det blir en massa fix här hemma som har väntat på oss ett tag.

Jag shoppade lite nya kläder till kidsen igår, men allt jag köpte var visst för litet till Elise och för stort till Colin. Så jag måste åka tillbaka och byta det mesta igen, haha,  Noll koll. Gravidhjärna! Igår när jag gick inne på Zara så träffade jag en vän och stod och pratade lite, sen gick jag mot utgången med kläder på armen… två meter innan utgången kom jag på att jag inte hade betalat! Blir rädd för mig själv ibland, haha.

IMG_2106-3

IMG_2108-2

 

Croissanter är så himla gott, ost och marmelad på så smakar det som godis. Tro inte att jag har bakat dessa själv, det finns i frysdisken på ICA, bara in i ugnen i en kvart så är dem klara. Smidigt! Gissar på att det kommer gå åt några påsar under alla mammafrukostar som kommer sen under föräldraledigheten 😉

IMG_2110-2

IMG_2111

IMG_2113

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats