Fina lyan

MOSESKORGEN

Inlägget innehåller sponsrad produkt i samarbete med Jollyroom

 

I helgen så började vi ”boa”, jag vet att det är helt galet att bädda en säng 4 månader innan men man måste ju testa hur det kommer att se ut… dessutom är det nyttigt för hela familjen för att helt enkelt förstå att det kommer en liten bebis till sommaren.  Jag är så glad för den här vaggan, jag har sett den i flera babyrum och äntligen har vi också en. Jag tycker inte bara att den är fin, den verkar även praktisk. Korgen går ju att lyfta ur ställningen och bära med sig i hemmet, perfekt när han sover och man inte vill lämna honom ensam på ovanvåningen (hoppas på en bebis som sover mycket förstår ni va 😉 Den är liten och mysig, precis som liggkorgen på vagnen så jag tror att det är lätt för bebisen att känna sig trygg i den. Eftersom den är nätt så får den plats bredvid sängen så någon bed-side crib tänker jag inte skaffa den här gången.

 

 

Vaggan med ställning hittar ni HÄR

 

 

Bäddat har jag gjort med det fina bäddsetet från Elodie Details, himmelskt fin blå färg tycker jag och kvaliteten är riktigt bra, syskonen har ju haft/har samma men i annan färg. Den här heter ”Tender Blue” och ni hittar den här.

 

Även speldosan kommer från Elodie Details och spelar en lugn och fin melodi i dova toner. Elise går ibland förbi och drar igång den, hon s’ger ofta att hon längtar efter lillebror och vill att han ska komma ut nu <3

 

Speldosan hittar ni här.

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats