Fina lyan

MRS MIGHETTO X H&M

 

Ja, då har äntligen min beställning från H&M kommit som skulle innehålla allt som jag klickade hem från samarbetet med Mrs Mighetto. Inte bara tog det väldigt lång tid, dessutom annullerades 3 plagg. Vilket är väldigt konstigt då jag beställde direkt kl 7 på morgonen. Två av plaggen som annullerades fanns dessutom i lager så jag kunde klicka hem dem också, saknar bara den blå byxan i storlek 62… riktigt dåligt skött av H&M. Ett så pass stort företag bord kunna ha bättre service och program för att det ska fungera i turordning.

 

Har i alla fall tvättat upp det och packat lite i BB-väskan 🙂

Idag var jag hos barnmorskan och allt såg fint ut, hon reagerade på min stora mage och när hon gör det så måste den ju verkligen vara stor… fick en ny tid på förlossningen nästa vecka då klådan inte har blivit bättre. Så nu ser jag fram emot det besöket och vad det kan ge 🙂

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Samma här. Beställde direkt o fick inte alls byxorna, två par. Fanns många i lager säkert en halvtimme efter att min order lades. 🙁

stats