Fina lyan

NYTT HÅR

 

God eftermiddag!

Började dagen, som vanligt med att lämna Colin i skolan, vi gick bara och jag. Marcus har varit hemma med oss efter operationen och sen blev han sjuk, precis som alla i familjen. Men imorgon ska jag klara mig själv igen. Så jag har passat på att hämta och lämna i lugn och ro, var barn för sig.

Efter lämningarna åkte jag och Aaron till Jennie för att fixa mitt hår, äntligen är jag av med min mörka utväxt som varit extra mörk nu när jag har haft en massa hormoner i kroppen. Konstigt det där, att håret blir mörkare… vi lyckades fixa hår (ta ur gamla extensions, färga utväxt, tona håret och sätta i nytt hår samt klippa) med två små barn. Sjukt bra jobbat tycker jag 😉 Vi tänkte dela upp det på två dagar men eftersom jag inte behövde passa någon tid så körde vi allt idag.

 

Älskar att vara nyfixad i håret, mår redan lite bättre av det! Som ni ser så blev det längre den här gången, jag vet att ni tycker att det korta är finare men lite mer hår är nästan som ett skydd. Lite mer att gömma sig bakom 😉 Behövde det nu kände jag, lite extra piff i vardagen. Synd att jag inte är lika duktig på att locka håret som hon ♥

 

Nu ska Elise på sin gymnastik, som hon har längtat!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Åh jag tycker du är superfin i lite längre hår också ?. Det går ju att styla på lite fler sätt än ett kort hår också och lite olika tofsar, klämmor, halvuppsatt, lockat mm..
    Kram

  2. Kamilla

    Så fräscht och snyggt håret blev. Det är så skönt att fixa håret nästan lika bäst efter naglarna som är mitt måste.
    Ha en fin fin kväll.

stats