Fina lyan

OM REKLAM PÅ BLOGGEN

 

Ni kanske tycker att det verkar vara mycket reklam och sponsrade inlägg på bloggen, egentligen är inte det inte mer än tidigare. Jag har helt enkelt blivit bättre på att märka ut det, att följa lagen. Bara för att det står att ett inlägg innehåller reklamlänkar, adlinks eller affiliatelänkar så betyder det inte att det är ett betalt inlägg eller en sponsrad produkt.

 

Jag är ansluten till olika program där andra företag i sin tur är anslutna, när jag länkar till produkter som jag tipsar om eller själv köpt så kan jag använda dessa länkar och få en liten summa om det skulle vara så att du som läsare klickar på länken och även köper en vara. Det finns såklart sponsrade inlägg och produkter och dessa märker jag alltid ut, men jag skulle aldrig ta emot en produkt om jag inte själv vill ha eller skulle kunna tänka mig att köpa den. Jag får fler produkter hemskickat än vad som syns i bloggen, då har dem helt enkelt inte fyllt upp mina krav och jag vill inte heller tipsa om dem.

 

Jag hoppas att ni snarare uppskattar min ärlighet än ”stör er” på mina reklammarkeringar. Jag lägger ju en hel del tid på min blogg och det här är ju en del av min inkomst och sponsringen ger mig också ett större innehåll i bloggen såklart. Det är gratis för er att läsa och jag tvingar ingen ♥

 

Ibland blir det fler av dessa inlägg, ibland mindre. Det är ofta deadlines på samarbeten och jag håller alltid mina avtal, även när jag är sjuk. Just nu går det väldigt bra för bloggen och det glädjer mig enormt och jag säger nej till mycket, det vill jag att ni ska veta också.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats