Fina lyan

ÖNSKELAMPA TILL NYA HUSET

Nu när vi börjat packa lite inför flytten så har min längtan ökat ännu mer och ser fram emot att få inreda hela huset. Börjar få en klarare bild av hur jag vill ha det och börjar så smått planera inköp och projekt. Vill få ordning på nedervåning först tror jag och vardagsrummet har jag en bra bild av hur jag vill ha det. Vi kan såklart inte köpa allt vi vill ha direkt, men några saker ska bli nya direkt. Sen får u gamla möbler nytt liv när man flyttar ibland så vi får se när vi kommer på plats också såklart.

Är sugen på glasbord (bra idé?) haha, men det är ju så himla snyggt! Detta från Mio lite längre ner är det bra pris på och jag gillar designen. Lampan ännu längre ner är högt på önskelistan och skulle passa perfekt. En stor favorit!

Tänkte även försöka pimpa vårt Beståskåp istället för göra oss av med det, nya fronter och kanske ben. Får se vad vi hittar. Tips?

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marie

    Lampan har jag i mitt kök, sååååå snygg! Köpteoå Ellos med 40% rabattkod, håll utkik efter sånna rabattkoder ?? Vi har nyss flyttat i i vårt nybyggda hus så jag förstår din längtan! Ska köpa mkt nya möbler här framöver man allt kan man ju inte köpa direkt, vi håller dessutom nu på med att anlägga tomten som är stoooor och bygga klart garaget så pengarna bara sprutar iväg ?

stats