Fina lyan

OVÄNTAT MAIL

 

Idag hade vi en seg liten donna efter förskolan, lite feber en stund som försvann igen men nu ligger hon och hostar. Vi ska inte klaga, tycker ändå att vi klarat oss relativt bra i vinter ändå, lite halsont till och från har varit vår ”grej”.

Annars har jag gjort det vanliga, tränat idag. Lämnade Aaron i lekrummet under tiden men trodde inte att han skulle tycka att det var okej. Men han klarade hela timmen, så skönt att kunna fokusera på träningen istället och såklart kör Jeanette slut på en helt totalt haha. Är så glad att jag kommit in i träningen så bra…

 

Sen fick jag en helt oväntat mail som är sååå spännande, kanske blir det inget eller så blir det jäkligt kul och spännande. Berättar såklart mer när jag vet me och om jag får säga något. Visst är det jobbigt när man säger A och inte B, men jag kan liksom inte så låta bli. Blev så himla taggad!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Luna Richardson

  Hello,

   

  My name is Luna and I work for Charm-Media agency. I found your website recently on the web and was impressed by its layout and content I feel that it could be suitable for my client. 
  We are interested in publishing an article (which we can supply) on your website, the article will have a link to my client’s site in it. Let me know if this is something you offer, and if so, how much do you charge for it.

  Please also let me know your best price for a banner ad and if you own other sites available for advertising. 

  I look forward to hearing from you soon.
  Luna Richardson

  Outreach Specialist

  w: https://www.charm-media.com/ 

  e:  [email protected]

   

stats