Fina lyan

RABATTKODER

Samarbete med Rabatterat.se

 

Nu börjar ju mellandagsreorna, är ni som jag som älskar att fynda? Dock orkar jag inte ut i butiker och hänga på låset, slåss med andra i butiken och dra hem en massa baciller mitt i vintern. Det är verkligen inte något jag föredrar. Jag handlar nästan alltid, eller bara när det är rea eller rabatt, men helst på nätet. Men det vet ni nog vid det här laget. Speciellt under den här årstiden. Tycker faktiskt att man gör de bästa fynden hemma från soffan, i lugn och ro… inte samma spontanköp, och irritation när man sedan hittar samma vara billigare på nätet när man kommer hem.

 

Jag lockas lätt av erbjudanden, haha… men oftast köper jag ändå bara sånt som jag ändå hade köpt, brukar vänta in rabatter. Men när jag hittar något som jag vill ha, som är på fullpris så brukar jag försöka leta upp en rabattkod och hittar nästan alltid någon. Ibland lite bättre än andra. Enklast är att surfa in på Rabatterat.se och helt enkelt skriva in butiken eller butikerna jag vet säljer det jag vill köpa. Sen väljer jag den butiken som ger bäst rabatt, man får ju inte vara dum 😉

 

Dem visar koder som gäller för alla men även så tar dem fram egna samarbeten med företagen som är helt unika för dem. Så jag går alltid via den sidan innan jag beställer något som jag inte redan har rabatt på,. fast ibland hittar man bättre erbjudanden där och då väljer jag såklart det bättre 😉 Även koder för fri frakt är jag ofta ute efter, den kostnaden  kan ibland vara avgörande när jag beställer. Håller ni med?

 

Boozt, Ellos, Jotex är några av de vanligaste butikerna jag shoppar från, alla dem finns där. Men även matvarubutiker, telebutiker och annan elektronik finns med.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats