Fina lyan

Räkor och… Kullamust

Ikväll var det ju dags för regnet att visa sig så grillen fick vila idag.

Istället överraskade jag Marcus med en myskväll

(väl planerat så det inte störde det viktiga tv-programmet ikväll) för oss två ensamma.

Räkor med tillbehör.

Det är så mysigt att äta sån mat som tar tid, som skaldjur, fondue och liknande.. men gud vad jag saknade det vita vinet till maten. Jag fick nöja mig med en flaska Kullamust, som redan är slut. Sjukt gott!

Till räkorna rostade jag baguette i ugnen och så gjorde jag Aioli och Rhode Island sås.

Mer komplicerat än så är det inte.

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Erika

    Tusan! Det verkar inte funka att kommentra din blogg från min mobil så därför kommer frågan lite sent, höhö. Kan inte du slänga upp receptet på aiolin? Gjorde egen häromkvällen och den blev INTE bra 🙁 Kram!

stats